Over ons

Specialist in hydraulische cilinders. Onze snelle service garandeert korte levertijden voor reparaties, aanpassingen of constructie van nieuwe cilinders

Sponsoring

Roparun, Team Mammoet Runs

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld: het is een unieke loopwedstrijd met een even uniek doel.
Dat betekent dat de opbrengsten van de gesponsorde run volledig zijn toegewijd aan projecten ter ondersteuning van kankerpatiënten. Niet voor onderzoek, maar voor concrete activiteiten om de (laatste) dagen van het leven van de patiënten zo aangenaam mogelijk te maken.

Een van de deelnemende teams is het Mammoet Runs Team. Acht lopers lopen een non-stop estafette van Hamburg naar Rotterdam; dat is meer dan 65 km per hardloper! De hardlopers worden ondersteund door fietsers, chauffeurs, masseurs en koks.

“BREEDVELD & WEAVER” draagt Roparun nog steeds een warm hart toe en is ook in 2019 weer één van de hoofdsponsors van het Mammoet Runs Team.


De Oude Maas

German Shepherd Association for instruction to both dog and handler. 
De Oude Maas circuit group has around 40 years of experience in dog sports and the various components.

Atlantikwall Museum

Since 1996  Stichting Vesting Hoek van Holland has been committed to preserving, restoring and opening up the Dutch and German defenses in Hoek van Holland to the public.

The new visitor center, the  ‘Atlantikwall Museum’ , is located in a German artillery bunker of the type 611. The original 4-ton armor plate that was able to close the gunhole in wartime was made hydraulically operable.

“WIDE FIELD & WEAVER”  supplied the cylinder and sponsored the pump unit.