Toepassingen

Vandaag de dag is “BREEDVELD & WEAVER” actief in alle onderdelen van de industrie, van de kleinste werkplaats tot de grootste fabriek.

Arklow Wind Farm, Ierland

Ongeveer 10 kilometer uit de kust van Arklow in het oosten van Ierland wordt het eerste Ierse offshore windturbinepark gebouwd door Airtricity, bestaande uit 7 turbines, met een totale capaciteit van 25.2 Megawatt.

Met een capaciteit van 3.6 MW, een gewicht van 290 ton en een rotordoorsnee van 104 meter, zijn het de grootste turbines die ooit zijn gebruikt. Alvorens de 72 meter hoge torens, de zogenaamde monopiles, met een basisdiameter van 5 meter, te installeren, moeten ze hydraulisch worden uitgelijnd. 

‘BREEDVELD & WEAVER’ hebben wederom de uitlijnsystemen geleverd, bestaande uit zeven sets met een totaal van 42 enkelwerkende retourcilinders, inclusief afsluiters, slangen, verbindingen, spruitstukken en 7 tweetraps handpompen.

Als u vragen hebt of informatie zou willen ontvangen over een vergelijkbaar product, project of toepassing, neem dan a.u.b. contact op met onze Sales Manager, Dhr. A.C. van Iwaarden.