Hydraulische Staalknipper

Hydrashear

Hydraulische Staalknipper

Model S is speciaal ontworpen voor het knippen van een voorgespannen betonstreng tot 1/2″/15,9 mm in diameter.

Model S werkt efficiënt en snel; in ongeveer drie seconden knipt het door 1/2″/12,7 mm voorgespannen beton streng. Model S is ideaal voor het knippen van een Versterkte Staaf (tot een diameter van 5/8″/15,9 mm), Ronde ketting (tot 1/2″/12,7 mm mild steel), Bouten (tot 5/8″/15,9 mm) en zachte stalen staven (tot 5/8″/15,9 mm). De afstand van het voorste mes kan afgesteld worden nadat het bijvoorbeeld geslepen is; het achterste mes heeft een aanslag om te veel uitslag te voorkomen. Beide messen zijn makkelijk te demonteren, om te slijpen of te vervangen.

Model S uitgevoerd met Pistol Grip maakt het makkelijk de knipper te gebruiken in elke positie: horizontaal, verticaal of onder elke andere hoek. Zonder Pistol Grip kan de knipper gemonteerd worden op een werkbank en zo gebruikt worden voor snel en veelvuldig gebruik.

Model S94 is uitgevoerd met een hydraulische pomp aangedreven met een 115/230V AC elektromotor. De pomp heeft een opbrengst van ongeveer 0,82 l/min bij 700 bar. De knipset wordt geleverd met een hydraulische slang van ongeveer 3 meter, alle benodigde fittings en een bedieningskabel van ongeveer 3 meter.

Indien er geen elektriciteit beschikbaar is, kan Model S ook gebruikt worden met elke andere benzine, diesel, lucht aangedreven of handbediende pomp die een druk van 700 bar kan leveren en een vrije terugloop van de olie door de drukleiding heeft.

Iets op maat nodig? Vraag het ons!