SPX Power Team

SPX Power Team

Van vijzels, hydraulische pompen, cilinders en kleppen tot klemcomponenten en hydraulische accessoires, Krachtige gereedschappen en apparatuur van SPX Power Team worden overal ingezet waar een sterke, geconcentreerde kracht vereist is – op bouwplaatsen, in krachtcentrales, op spoorlijnen, op scheepswerven, in mijnbouwactiviteiten en meer.

SPX FLOW Inc. handhaaft hoogwaardige normen in alle fasen van ontwerp, inkoop, productie, verkoop en service van merkoplossingen van Power Team. 
Ze zetten zich voortdurende in voor kwaliteitsverbetering, klanttevredenheid en het verlagen van de totale kosten, en gebruiken regelmatig innovatie, efficiëntie en diepgaande Multi-industriële kennis om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen.
U kunt bij Breedveld & Weaver terecht voor advies en verkoop van SPX Power Team hydraulisch gereedschap waaronder cilinders, vijzels, elektrische en hydraulische pompen, hydraulische trekkers, hydraulische persen, boutspancilinders of bolting gereedschap. Ook voor speciaal gereedschap en accessoires bent u bij Breedveld & Weaver aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang SPX Power Team distributeur in Nederland en  de meest gespecialiseerde leverancier van SPX Power team equipment. Voor onderhoud en reparatie is Breedveld & Weaver  een  “Authorized Service Centre” op het hoogst haalbare niveau.

Power Team SA distribueert een compleet assortiment aan precisie-instrumenten en werkplaatsuitrusting van SPXFLOW Hydraulic Technologies. Deze producten worden gebruikt in toepassingen waarbij veel kracht komt kijken zuidelijk Afrika op het gebied van onderhoud, mijnbouw, energieopwekking, bouw, industrie in het algemeen, scheepswerven, rollend spoorwegmaterieel, enz.

Producten

Iets op maat nodig? Vraag het ons!