Industriële slanghaspels

Reelcraft

Industriële slanghaspels

Sommige series zijn verkrijgbaar in roestvrij staal.
De roestvrij stalen slanghaspels zijn ideaal voor voedselverwerking, voorspoelen, afwassen, chemische overdracht en het verwerken van industriële oplosmiddelen. Ook geschikt voor kust- en offshore-toepassingen en aan boord van schepen in maritieme toepassingen waar het zoute water het gebruik van roestvrijstalen slanghaspels nodig maakt. Wartels bevatten Viton® O-ringen. Roestvrijstalen slanghaspels verlengen de levensduur van dure slangen die bij het verwerken van chemicaliën en schoonmaakwerk worden ingezet en verbeteren de hygiëne. Zorg ervoor dat men niet over slangen kan struikelen door ze op de juiste manier met haspels op te slaan. Slang en bumper niet inbegrepen.

Algemeen gebruik

RT-Serie
Binnendiameter van 6, 10 en 13 mm

De RT-serie is een voordelige economische keuze als het gaat om een middelzware, lichtere, door een veer aangedreven slanghaspel voor toepassingen die minder veeleisend zijn, maar toch om een oplossing vragen die goed is voor industrieel en commercieel gebruik. De veer van industriële kwaliteit is beschermd met in een polypropyleen spoel, voor een langere levensduur. De geleidearm heeft zeven standen.

Premium uitvoeringen

4000, 5000 en 5005 Series
Binnendiameter van 6, 10 en 13 mm

De 4000, 5000 en 5005 Serie haspels zijn volledig gemaakt van staal en compact, voor een breed scala aan toepassingen met kritische ruimtevereisten. Een flexibele as en wartel zorgen voor een maximaal resultaat. De geleidearm heeft een tweetal standen. De 5005 haspels zijn geschikt voor slangen met een lengte tot 15 meter.

Het zware werk

7000, 80000 en D80000 Series
Binnendiameter van 10, 13, 19 en 25 mm

De serie 7000 basis en geleidearmen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn vervaardigd met structurele vormen en hoeksteunen voor de grootst mogelijke sterkte. De 7000 en 80000 Series hebben beide staalconstructies en een poedercoating en garanderen een robuust, roestbestendig product dat geschikt is voor een groot aantal zware toepassingen

Compacte haspels met dubbele sokkel voetstuk

DP7000 Serie
Binnendiameter van 6, 10 en 13 mm

De nieuwe compacte DP7000 met dubbele sokkel van Reelcraft heeft een vernieuwende, niet-gelaste, in elkaar grijpende basis. Onafhankelijk onderzoek naar militaire normen heeft aangetoond dat de haspels tegen zware trillingen bestand zijn en niet uit elkaar zullen trillen, wat hen bijzonder sterk maakt en perfect voor op vrachtwagens gemonteerde toepassingen. De prachtig ontworpen dubbele sokkel en geleidearm zijn structureel versterkt. De stalen constructie met poedercoating garanderen een robuust, roestbestendig product dat geschikt is voor een brede reeks aan zware toepassingen.

Zware handslinger

H & 30000 Series
Binnendiameter van 13, 19 en mm

De 30000 Serie haspels van Reelcraft zijn ontworpen voor robuuste, zware toepassingen waarbij lange stukken slang en een grote opslagcapaciteit nodig zijn. Lasvrije constructie tegen metaalmoeheid, een flexibele wartel en stalen frame, spoel en trommel zorgen voor een lange levensduur. De trillingsbestendige, zelfvergrendelende bevestigingsmiddelen van de 30000 Serie zijn perfect voor het gebruik in de industrie of in het veld, zoals in het geval van gazonbeheer of ongediertebestrijding.

De 30000 Serie haspel beschikt over trillingsbestendige, zelfvergrendelende sluitingen die de integriteit van de assemblage garanderen. De H Serie is een voordelige haspel die is ontworpen voor toepassingen met een middelzware belasting en waarbij lange slangen worden gebruikt.

Lichtgewicht kunststof haspels

SG Serie
Binnendiameter van 6, 8, 10 en 13 mm

De SG Serie haspels zijn zuinig, lichter en gemakkelijk te gebruiken, en voldoen aan de eisen die aan een industriële haspel voor voortdurende middelzware belastingen worden gesteld, ze zijn gemaakt van roestbestendig, sterk polypropyleen, en uitgebreide tests hebben aangetoond dat ze zeer goed bestand zijn tegen verreweg de meeste zuren, logen en UV straling. Het ontwerp beschermt de slang en zorgt ervoor dat zowel slang als haspel makkelijk te reinigen zijn. Wand- of vloerbevestiging. Slang inbegrepen.

Modulaire haspels met groot frame

De 40 Serie

Deze haspels zijn uiterst flexibel. U geeft de hoogte, breedte en diepte van uw ruimte aan, en wij doen de rest. Het aluminium frame biedt extra structurele stevigheid en biedt, in combinatie van de flenzen met poedercoating en de verzinkte bevestigingen, een zeer hoge mate van duurzaamheid en roestbestendigheid.

Iets op maat nodig? Vraag het ons!