Riken

Riken

RIKEN Kiki is een Japanse fabrikant van kwalitatief zeer hoogwaardig, ultra-hogedruk hydrauliek producten en bijbehorende componenten. Het uitgebreide RIKEN programma omvat hydraulische pompen, cilinders, ventielen, slangenkoppelingen en gereedschappen in verschillende drukranges oplopend van 700 bar t/m 4000 bar.

Met ruim 70 jaar ervaring in ontwerp en productie is het equipment van RIKEN een begrip in de industrie over de gehele wereld. De krachtige gereedschappen en apparatuur van RIKEN worden overal ingezet waar een sterke, geconcentreerde kracht vereist is – op bouwplaatsen, in krachtcentrales, op spoorlijnen, op scheepswerven, in mijnbouwactiviteiten, in de offshore en meer.

RIKEN handhaaft hoogwaardige normen in alle fasen van ontwerp, inkoop, productie, verkoop en service. Ze zetten zich voortdurend in voor kwaliteitsverbetering en klanttevredenheid en gebruiken regelmatig innovatie, efficiëntie en diepgaande Multi-industriële kennis om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen.

U kunt bij Breedveld & Weaver terecht voor advies en verkoop van RIKEN hydraulisch gereedschap waaronder cilinders, vijzels, elektrische en hydraulische pompen, hydraulische trekkers, hydraulische persen, boutspancilinders of boutspangereedschap. Ook voor speciaal gereedschap en accessoires bent u bij Breedveld & Weaver aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang RIKEN distributeur in Nederland en de meest gespecialiseerde leverancier van RIKEN gereedschap. Voor onderhoud en reparatie is Breedveld & Weaver een “Authorized Service Centre” op het hoogst haalbare niveau. 

Digital Catalog

Producten

Iets op maat nodig? Vraag het ons!