Villa Hydraulics

Villa Hydraulics

Villa Hydraulics produceert een uitgebreid programma van hydraulische kleppen en geïntegreerde componenten, gebaseerd op hoge kwaliteitstandaarden in alle fasen van ontwerp, inkoop, fabricage en verkoop. Ze zetten zich voortdurend in voor kwaliteitsverbetering, klanttevredenheid en het verlagen van de totale kosten. Continu verbeteren en innovatie garanderen hoge kwaliteit en efficiëntie, welke in combinatie met hun brede technische kennis aan de specifieke behoeften van de markt kunnen voldoen, maakt dat de Villa producten wereldwijd toegepast worden.

Het programma van Villa hydraulische componenten omvat onder andere Terugslagkleppen, Smoorkleppen, Overdrukkleppen, Sequentie kleppen, Balanceerkleppen, Speciale kleppen (speciale bediening), Opbouwkleppen voor hydromotoren, Aansluitplaten, Rotation control kleppen, Motion control kleppen, Regeneratieve circuit kleppen, Flushing kleppen voor hydrostatische aandrijvingen, Snelkoppelingen, Kogelkranen en 3/4/6/8-weg kranen.

Maar ook ontwerpt Villa custom-made hydraulische kleppen. Het ontwerpproces van deze klant specifieke kleppen is gebaseerd op een voortdurende samenwerking met de klant.VILLA werkt met moderne CAD 3D voor het ontwerp en de optimalisatie van het product.

Producten

Iets op maat nodig? Vraag het ons!