``BREEDVELD & WEAVER`` B.V.

Op 25 April 1955 werd het bedrijf opgericht en vestigde het zich in het hart van Rotterdam aan het Bolwerk. In het begin betroffen de activiteiten alleen verkoop van hydraulische autokrikken, garagekriks en diverse artikelen voor de automobielbranche en reparatie daarvan.

In 1958 verhuisde de firma naar een groter gebouw van ongeveer 200m2 in de Fabrieksdwarsstraat te Rotterdam, waar een kleine werkplaats ingericht werd voor alle soorten hydrauliek. Sinds 1960 nam de verkoop van hydraulische producten een enorme vlucht en vanaf die tijd werden er diverse bekende merken verkocht en gerepareerd. In de navolgende jaren groeide het bedrijf door en in 1970 verhuisde het naar Vlaardingen, een plaats ca. 10 minuten van Rotterdam in het midden van de Europoort. Er werd daar een gebouw van 850m2 gekocht, met een werkplaats van 200m2 voorzien van draaibanken, boor-, zaag-, las-, en testmachines.

In 1990 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie van 2200m2. Met een grote verkoopafdeling, een volledig nieuwe werkplaats voor nieuwbouw, montage en reparatie van cilinders, pompen, motorunits, lage en hoge druk hydrauliek, een service-werkplaats en een nieuw magazijn voor onderdelen en afdichtingen kunnen we efficiënter werken en bieden we onze klanten meer ondersteuning en service.

Vandaag de dag is  werkzaam in alle denkbare industrieën, van de kleinste werkplaats tot de grootste fabriekshallen. Op constructieplaatsen en offshoreplatformen, in onderzoek- en testlaboratoria, in electriciteitscentrales en chemische fabrieken, de automobielbranche, de ruimtevaart, bij de Nederlandse Spoorwegen en in de materialenhandel. Als waar dan ook een vraag is naar hydraulische kracht, blijken de hydraulische producten van  keer op keer een effectieve oplossing te zijn!

Met een compleet programma van bekende en vertrouwde merken zoals GALTECH, HYDRASHEAR, LARZEP, MEGA, RIKEN, SIMSON, BOSCH en VICKERS bieden wij u hoge kwaliteit produkten voor een goede prijs.