Reparatie, onderhoud en service

BREEDVELD WEAVER B.V.

heeft al 50 jaar ervaring in het repareren van hydraulische componenten. De reparaties geschieden grotendeels in onze eigen service- en reparatie-afdeling, welke is uitgerust met moderne voorzieningen, gereedschappen, testbank en andere faciliteiten.

Service en reparatie van hydraulische cilinders

Wij zijn met name gespecialiseerd in het repareren van hydraulische cilinders. Goed opgeleide monteurs staan garant voor een vakkundige revisie of reparatie van de meeste hydraulische cilinders. Ook als deze niet door ons zijn geleverd. Prijsopgave en continu overleg waarborgen onze werkwijze en geven u als klant duidelijk inzicht in het verloop van de reparatie.

Materiaalaanpassingen, verbetering van het soort of type plunjerassen, afdichtingen, geleiders en uitvoering behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Ook verzorgen wij de reparatie en/of het testen van de cilinders met een fabrieksspecificatie. Vervanging volgens maatvoering van het oude model of volgens de door u gewenste aanpassing(en). Het naar voorbeeld vervangen van “oude” of niet meer verkrijgbare onderdelen en/of cilinders is ook één van onze specialisaties.

Reparatie en/of revisie van hydraulische cilinders is vrijwel altijd mogelijk. Het is daarom belangrijk bij storing of schade eerst na te gaan of reparatie en/of revisie voordeliger is. Neem in ieder geval eerst contact met ons op en laat in nauw overleg met u vooraf een prijsopgave samenstellen op basis van zeer gunstige prijzen en een grote voorraad staflengtes chrome-assen in mm- en inchmaten. Na overleg is een snelle levertijd mogelijk. Op verzoek leveren wij een standaard testrapport van de gerepareerde en gereviseerde cilinders.

Service en reparatie van hydraulische componenten en apparatuur

Naast reparatie van cilinders hebben wij veel ervaring in het repareren en onderhouden van complete hydraulische units, kleppen en alle andere hydraulische componenten.

Voor de service en reparatie van hand, pneumatisch en elektro aangedreven pompen, vijzels, autokrikken en ander hydraulisch gereedschap hebben wij een aparte servicewerkplaats.

Service en reparatie van hydraulische componenten en apparatuur

Onze uitgebreide testapparatuur maakt het mogelijk diverse testmethodes toe te passen. O.a. het testen van een pompdruk tot 2800 bar en statische vijzeldruk tot 400 ton behoren tot onze testmogelijkheden. Het opleveren en testen kan ook plaatsvinden in samenwerking met externe instanties, zoals Lloyds en T.N.O.

Levering van onderdelen e.d.

Verder leveren wij ook losse onderdelen, afdichtingen, manchetten, o-ringen en reparatiesets voor diverse hydraulische apparatuur en cilinders.