Reelcraft

Slanghaspels

Intrekbare haspels met veermechanisme

Diverse Series zijn ook uitgevoerd in RVS.
Roestvast stalen slanghaspels zijn ideaal voor toepassingen als voedselverwerking, voorspoeling, reinigingsprocessen, chemische overdracht en het hanteren van industrie¨le oplosmiddelen. Ook geschikt voor toepassingen aan de kust, offshore en aan boord van schepen, waar de zware omgeving met veel zoute nevel het gebruik van roestvast stalen slanghaspels nodig maakt. De draaikoppelingen zijn uitgerust met Viton® O-ringen. Exclusief slang en stootblok.

algemeen gebruik

Intrekbare haspels met veermechanisme voor algemeen industrieel gebruik

Serie RT
6, 10 & 13mm binnendiameter.

ReelTek, een nieuwe hybridische, lichtere slanghaspel met veermechanisme en een samengestelde spoel, speciaal ontworpen voor industriële toepassingen die wat minder zwaar zijn. ReelTek is gemakkelijk te installeren en te onderhouden en houdt de slang netjes opgerold, voor een efficiëntere en veiligere werkruimte.

zwaar gebruik

Intrekbare haspels met veermechanisme voor zwaar gebruik

Serie 4000, 5000 & 5005
6, 10 & 13mm binnendiameter.

De serie 4000, 5000 en 5005 haspels zijn duurzaam en compact en geschikt voor allerlei toepassingen in kleine ruimtes. De doorstroomas en de draaikoppeling zorgen voor maximale productlevering. Het Quiet Speedpalmechanisme zorgt voor een stille werking en dankzij de palnoktechnologie heeft de pal een probleemloze lange levensduur. De serie 5005 haspels zijn geschikt voor slangen met een lengte tot 15 meter. De haspels zijn compact en gemaakt van staal: ideaal voor allerlei verschillende toepassingen.

zwaar industrieel gebruik

Intrekbare haspels met veermechanisme voor
zwaar industrieel gebruik

Serie 7000, 80000 & D80000
10, 13, 19 & 25mm binnendiameter.

De serie 7000 basis- en geleidearmen zijn gemaakt van hoogwaardig staal met structurele vormen en richels die voor zoveel mogelijk kracht zorgen. De serie 7000 en 80000 haspels hebben een stalen constructie en een gebakken poedercoating. Dit is een sterk product dat bestand is tegen roest en geschikt is voor allerlei zware toepassingen.

Compacte haspels met dubbel onderstel

Compacte haspels met dubbel onderstel

Serie DP7000
6, 10 & 13mm binnendiameter.

De nieuwe DP7000 serie van Reelcraft maakt gebruik van ons gepatenteerde vergrendelende onderstel. Dit onderdeel is uitermate sterk en bestand tegen trillingen. Onafhankelijke parktijktests hebben aangetoond dat deze haspels bestand zijn tegen zware trillingen, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen op vrachtwagens

Hoogwaardige haspels met handzwengel/motor

Hoogwaardige haspels met handzwengel / met handzwengel voor zwaar gebruik / met motoraandrijving

Serie H & 30000
13, 19 & 25mm binnendiameter.

De serie 30000 haspels zijn uitgerust met trillingbestendige, zelfvergrendelende aansluitingen voor een rigide installatie. De serie H haspels zijn economisch en ideaal voor mediumzware toepassingen, waar lange slangen voor nodig zijn. Beide haspels zijn geschikt voor toepassingen binnen of buiten.

Lichtgewicht kunststof haspels

SG Serie
6, 8, 10 & 13mm binnendiameter.

De SG Serie haspels zijn economisch, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Het technische ontwerp en het materiaal zijn speciaal uitgekozen, zodat deze industrie¨le haspel voortdurend en probleemloos blijft functioneren. De haspel is gemaakt van roestbestendig, sterk polypropyleen. Uitgebreide tests hebben aangetoond dat de haspel zeer goed bestand is tegen de meeste zuren, alkalische stoffen en ultraviolette straling. Voor bevestiging aan de muur of op de grond. Compleet met slang.

Modulaire haspels met groot frame

Serie 40

De serie 40 haspels met groot frame bieden dimensionale flexibiliteit. U geeft gewoon de hoogte, breedte en diepte op die voor uw ruimte nodig zijn. Het aluminium frame met T-gleuf biedt extra structurele kracht. De omgezette randen van de flenzen met poedercoating plus het aluminium frame en de verzinkte bevestigingen zorgen voor optimale roestbestendigheid en duurzaamheid.